tirsdag den 5. april 2011

Fårefold








Efter succesen med den første fårefold, som Anne - Kasper - Jenny - Jens og Ruth (Thorkild bidrog med dårlig ryg, gode råd og frokost) lavede den 19. marts vil vi prøve at lave næste fold - den i den gamle have - den 7. maj.
Det eneste vi mangler nu er fårene, men næste mandag skulle vi få besked om helbredstilstanden hos dem vi gerne vil have.
Fåremanden har sendt et billede.
Bare rolig, vi skal ikke have hele flokken, men 3-4, og snakkede Søren om et sponsorfår - og Anne har vist også meldt sig.

Jenny har hentet første lammo - det har I nok hørt om. Vi må nok se i øjnene at det bliver vanskeligt at forestille sig det med hvidløg og sprød skorpe????? - men man ved aldrig. Lige nu ved det vist ikke helt om det er "hund" - henter pinde sammen med Kalua, eller Kanin? Efterligner Kaninus' hop på græsplænen.
I skrivende stund er Jenny oppe at hente et lille sort tøse lam.
De der har lyst til at være med og måtte komme fra Sjælland eller andre steder "langt væk" er velkomne til at komme og overnatte i Ebeltoft.
Ruth og Jenny sørger for at materialer, værktøj, mad mm. er klar.

Men ellers er ideen med bloggen at vi kan diskutere detaljerne her - nu vil jeg bare prøve om der kan laves begrænset adgang. Hvis det lykkes at få det til at fungere - kan I så ikke lige "kommentere" så jeg kan se om det kan lade sig gøre - og om dette måske kunne være en lidt let måde at lave en hjemmeside på.
Kærlig hilsen
Ruth





3 kommentarer:

  1. Sikke en god idé, jeg ligger den under favoritter med det samme! jeg mangler dog lidt billeder af Den lille nye kat... eller hvad siger du mor:-)

    Ps. jeg forslår at vi ligger en kalender ind, og selv om det er en "gårdblok" kunne vi godt ligge familiearrangementer ind.

    SvarSlet
  2. Billeder af kat udebliver af hensyn til mors psyke!
    Andre billeder følger senere. Og vi er nu oppe på 3 lam! :D

    SvarSlet
  3. Hvor ser det dejligt ud. vi vil også ud på gården og se de søde lam. vi satser på at komme torsdag og slå os ned i mormor og morfars hus.
    hilsen fra Asger og Filippa og Sine

    SvarSlet